Наталія Мосейчук розповіла, як чоловік покликав її заміж
Чоловік освідчився не їй, а батькам телеведучої.
news-image

Відома телеведуча Наталія Мосейчук зізналася, як її обранець покликав заміж. Як повідомляла зірка каналу "1+1", чоловік освідчився не їй, а батькам телеведучої. Про це Мосейчук розповіла в інтерв’ю "КП" в Україні", передає   «Є!» із посиланням на ТСН.

"Він зробив пропозицію моїм батькам. Ілля (чоловік ведучої) вигнав мене з кімнати, попросивши щось там принести з кухні. І коли я повернулася, він стояв, червонів у свої 35 років і просив руки у тата і мами", - згадувала зірка.

Також Наталія Мосейчук зізналася, що обручки вона так і не дочекалася. Навіть одружувалися вони без обручок. 

"Ми досить довгий час обходилися без кілець. Ми замовили їх до весілля, але до свята їх не зробили. Отримали кільця десь через півроку після весілля", - зазначила ведуча.

Телеведуча розповіла, як кумедно вона з коханим одружувалася. Як виявилося, зірка їхала на роботу, а потрапила неочікувано у РАЦС.

"Я їхала на роботу, але по дорозі чоловік попросив заїхати в ще одне місце. Так ми і заїхали до Печерського РАЦС. Тому я вже зрозуміла, що він заздалегідь домовився. Але в чому були, в тому й одружилися. Касета з відео є. Але чоловік її мені не віддає досі. Як, втім, і весільні фотографії. Десь він все це зберігає. Але це так мило.

На запитання, чому Мосейчук не показує свого чоловіка, відповіла, що у неї банально немає часу та вважає безглуздо виставляти своє особисте життя на публіку.

"Не вважаю, що, якщо мене показують по телевізору, то це привід бути публічною людиною і роздавати інтерв'ю направо-наліво. Не тому, що не хочу щось розповісти. Я досить відкрита людина. У мене банально немає часу. Та й не вважаю, що телеведучі повинні випинати своє особисте життя. А ходити по червоних доріжках у мене часу немає. Шкода витрачати життя на таку дурницю. Когось, може, це влаштовує, але мені краще провести час з сім'єю. Краще я їм щось смачне і корисне приготую, щоб мої діти не їли хот-доги", - зізнавалася ведуча.
Читайте також: В.о. голови СБУ, друг Зеленського Баканов заявив, що у його дружини громадянство РФ