Події
11 червня 2019
Загиблих може бути більше: пожежа в Одеській психлікарні (відео)
Вогонь дуже швидко охопив відділення №7, звідти лунали несамовиті крики людей.
news-image

Пожежа в психіатричній лікарні Одеси була такої сили, що горіли дерева, які ростуть неподалік

Пожежа в Одеській психіатричній лікарні, розташованої за адресою вулиця Академіка Воробйова, спалахнула в понеділок, 10 червня. Вона забрала життя шести осіб. Відомо, що горіло ветеранське відділення лікарні, де в тому числі були лежачі хворі, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Повідомляється, що жертв може бути більше. На момент виникнення пожежі в будівлі перебувало 57 осіб, серед яких і три працівника лікарні. З самого відділення евакуювали 15 осіб. Серед загиблих - медсестра лікарні.

За словами очевидців, вогонь дуже швидко охопив відділення №7, в якому проходили лікування ветерани Другої світової та Афганістану. Кажуть, що "звідти лунали несамовиті крики людей".

Площа пожежі перевищила 500 квадратних метрів. Очевидці трагедії кажуть, що вогонь охопив навіть дерева, які ростуть поруч.

За станом на 23:26 у ДСНС повідомили, що загоряння у відділенні було ліквідовано. Також там розповіли, що гасіння пожежі ускладнював низький тиск в гідрантах.

Відразу після ліквідації пожежі з відділення дістали тіла чотирьох осіб - трьох пацієнтів і медсестру. Пізніше в лікарні від отруєння димом померло ще дві людини. Ще кілька людей у лікарні у важкому стані.

Читайте також:На Київщині від удару блискавки загорілася церква Московського патріархату