Політика
7 червня 2019
Рабінович: Успіх України криється в реалізації програми «Опозиційної платформи - За життя»
Політик впевнений, що Україна доб'ється успіхів, якщо зробить ставку на сільське господарство, хай-тек і банківську сферу.
news-image

Для того, щоб Україна вибралася з економічної кризи, уряду, що сформується після виборів, потрібно взяти на озброєння економічну програму партії «Опозиційна платформа - За життя», яка наполягає: Україна повинна розвивати хай-тек, банківський сектор і сільське господарство. Таку заяву зробив народний депутат України, глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в ефірі програми «Розмови За життя з Рабіновичем» на телеканалі «112 Україна», передає «Є!»

«Нам варто поміняти підхід в управлінні державою, необхідно перестати вірити в диво. Всім нам, нарешті, треба припинити покладати надії тільки на президента, оскільки ні Зеленський, ні Іванов, ні Петров, ні Сидоров Україну не врятують. Країну може врятувати тільки чітко налагоджена система управління - така собі державна машина», - заявив народний депутат.


Глава партії «Опозиційна платформа - За життя» вважає, що тільки шляхом референдуму українці «повинні встановити, що ми будуємо і визначити, що нас підніме з колін».

«Опозиційна платформа - За життя» давно розробила програму по виведенню країни з кризи. Пропонували Кабміну взяти її на озброєння. Але замість цього вони вбили автомобільну промисловість, угробили «Свему» в Шостці, знищили «Південмаш»...

Ми ж наполягаємо: Україна доб'ється успіхів у тому випадку, якщо зробить ставку на сільське господарство, хай-тек і банківську сферу. Ми говорили та говоримо: не треба продавати землю, а треба будувати великі агрокомплекси без кредитів, здаючи землю в оренду. Те ж і з хай-теком - його потрібно розвивати.

Подивіться на Італію та Ізраїль - сьогодні на нових технологіях вони заробляють у сто разів більше нас. І допомагають їм у цьому наші хлопці - в будь-який хайтеківській фірмі Західної Європи працюють хлопці та дівчата з України! Це означає, що у нас є потенціал в цій галузі, а ми їх женемо за кордон, замість того, щоб створити умови для роботи на Батьківщині.

Крім того, просто необхідно розвивати банківську сферу. Україна розташована на унікальному "п'ятачку", який з'єднує Азію і Європу. Чому б цим не скористатися, і в умовах, коли у Заходу зі Сходом непрості відносини, зберігати їх корпоративні гроші у нас?»- підсумував Вадим Рабінович.