Політика
5 червня 2019
Зеленський дав інтерв'ю у спортзалі (відео)
У прямий ефір Зеленський вийшов з Брюсселя, де він перебуває з першим закордонним візитом у новому статусі.
news-image

Новообраного президента України Володимира Зеленського називають першим "несистемним гарантом", мовляв до того він не був у політиці, а тому "не зіпсований" і може змінити країну на краще. І свою "несистемність" він продовжує доводити. Цього разу дав інтерв'ю зі спортзали.

У прямий ефір Зеленський вийшов з Брюсселя, де він перебуває з першим закордонним візитом у новому статусі. Інтерв'ював його журналіст "1+1" прямо під час тренувань – говорили про політику, жартували та крутили педалі тренажера, пише «Є!» з посиланням на 24 канал

Під час розмови Зеленський прокоментував низку політичних подій – від вбивства 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому до повернення громадянства Саакашвілі. Стосовно трагедії із дитиною за участю поліцейських, сказав, що всі винні обов'язково мають понести кримінальну відповідальність згідно із чинним законодавством. 



Щодо повернення Саакашвілі громадянства, то зазначив, що рішення було просто людським, а не політичним. Бо вважав, що останнього позбавили громадянства незаконно. Після приїзду Саакашвілі у Київ вони, за словами президента, не бачились – тільки листувались у соцмережах. 

Дещо сказав і про уряд – кого з міністрів хотів би залишити. Володимир Зеленський зазначив, що не знає теперішніх міністрів "дуже близько", оскільки це не його команда. Однак президент впевнений, що в уряді теж є професіонали. Зокрема, відзначив в.о. міністерки охорони здоров'я Уляну Супрун, міністерку освіти Лілію Гриневич та голову МЗС Павла Клімкіна. 

Зустріччю із президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером у Брюсселі Зеленський залишився задоволеним. Сказав, що обговорили багато питань і назвав політика "класним мужиком". 



Читайте також:Зеленський у Брюсселі зустрівся з Юнкером (фото)