Світ
29 травня 2019
Няня сина принца Гаррі та Меган Маркл звільнилася після двох тижнів роботи
Герцогиня Сассекська вважає за краще все контролювати особисто.
news-image

Королівське подружжя принца Гаррі та Меган, що на початку травня вперше стало батьками, наразі залишилося без помічників, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Як повідомляє видання Daily Express, няня, яку найняли після народження малюка, не витримала випробувального терміну і звільнилася.

Причиною стало те, що Меган вважає за краще все контролювати особисто, що майже нікого не підпускає до свого первістка, зокрема і няню.

"Меган любить контролювати все сама. Вона дозволяла Дорії тримати Арчі на руках тільки кілька хвилин. Вона виходила з душу, буквально вбігала, щоб повернути його назад Вона не витримує, коли хтось залишається удвох з Арчі. Вона ігнорує допомогу. Ніхто не може піклуватися про нього, крім неї самої. Вона не дозволяє няням займатися дитиною", - повідомив інсайдер.

Зауважимо, що раніше деякі думали, що герцоги Сассекські взагалі обійдуться без помічника. Однак повідомлялося, що мама Меган, Дорія Регланд, повернулася до США через два тижні після пологів.

Нагадаємо, про важкий характер Меган говорять вже давно. Так, на початку року герцогиня Сассекська залишилась без охоронця, який звільнився через півроку після початку роботи з дружиною принца Гаррі.