Політика
29 травня 2019
Рабінович: На посаді генпрокурора я б за тиждень покінчив з корупцією в країні
Народний депутат пообіцяв, що після проходження його політичної сили до парламенту зосередиться на виконанні передвиборних обіцянок, даних його партією.
news-image

Народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович готовий стати генеральним прокурором і в цьому випадку зобов'язується за тиждень побороти корупцію в Україні. Про це він заявив в ефірі програми «П'ятий кут. Розвиток» на телеканалі NewsOne, інформує «Є!».

«Першочерговим завданням для нової влади є боротьба з корупцією. Справедливість повинна перемогти. Ми зобов'язані підвести підсумок правління команди Порошенко, зрозуміти, хто конкретно розкрадав наш бюджет, хто вночі «уволок» 150 млрд гривень з ПриватБанку, хто вкрав 170 млрд гривень з Пенсійного фонду, хто поцупив оборонні замовлення і куди йшов військовий збір, який ми всі платили ? Українці повинні знати прізвища казнокрадів і номери рахунків, на які йшли наші з вами гроші. І якщо правоохоронці не встановлять винних, то і правоохоронців теж потрібно змінювати », - підкреслив парламентарій.

Він зазначив, що готовий особисто очолити Генеральну прокуратуру України і за тиждень побороти корупцію в країні.

«Після перемоги нашої партії на парламентських виборах я мрію бути генеральним прокурором. Мої колеги кажуть: «Нам теж хотілося б на це подивитися». Ця каденція парламенту проголосувала за те, що генеральний прокурор може і не мати юридичної освіти. Може депутати у нас такі далекоглядні, і проголосували за це рішення не «під Луценка», а «під мене»? Я завжди говорив: «Мені не потрібні міністерські портфелі. Дайте мені посаду генпрокурора і тиждень терміну - і з корупцією буде покінчено! Мені потрібна рівно тиждень! »- запевнив політик.


На закінчення народний депутат пообіцяв, що після проходження його політичної сили до парламенту зосередиться на виконанні передвиборних обіцянок, даних його партією.

«Може бути, у мене ще буде можливість очолити Генеральну прокуратуру, і я можу з упевненістю сказати, що я до цього готовий! Упевнений, в нашій політиці не вистачає людей, які після перемоги на виборах не намагаються виторгувати для себе затишний кабінет, а відповідально стежать за тим, щоб їх політична сила виконувала передвиборні обіцянки. Я цим і займуся! »- резюмував Вадим Рабінович.
Читайте також: Рабінович: Ми знизимо тарифи, забравши український газ у олігархів і повернувши його народу