Політика
29 травня 2019
Рабінович: Ми знизимо тарифи, забравши український газ у олігархів і повернувши його народу
Політик упевнений, що змова олігархів при владі не дозволяє прибрати корупційний елемент в цій сфері.
news-image

Український газ необхідно забрати в олігархів і повернути народу, що дозволить миттєво знизити тарифи. Саме цього після перемоги на виборах доб'ється партія «Опозиційна платформа - За життя», заявив її глава, народний депутат України Вадим Рабінович в програмі «П'ятий кут» на телеканалі NewsOne, інформує «Є!».

«Я вважаю, що будь-який великий капітал в нашій країні - олігархічний. Але сказати, що, наприклад, олігарх Вася гірше, ніж олігарх Петя - досить складно. Потрібно дивитися на результати. А вони зараз такі - олігархат заробляє на українських природних ресурсах, і тим самим краде мільярди у населення », - вважає парламентарій.


За його словами, наша країна і так видобуває необхідне для потреб українців кількість газу.

«Тому я подав простий, людський, антиолігархічний законопроект. Давайте повернемо народу України видобуваються в країні 21 млрд кубів газу, яких нам, людям і бюджетним організаціям, вистачить. А ми чомусь купуємо зарубіжний газ. Нехай закордонний газ олігархи купують для своїх підприємств. Це б дозволило моментально знизити тарифи », - пояснив народний депутат.


Політик упевнений, що змова олігархів при владі не дозволяє прибрати корупційний елемент в цій сфері.

«Це було б логічно, щоб газ для населення був за низькою ціною, а для підприємств олігархів - за високою. Чому влада так не робить? Тому що в нашій країні президенти, прем'єр-міністри і міністри ключових відомств або самі олігархи, або їх ставленики. Ось в цьому вся проблема, але після виборів ми її обов'язково вирішимо », - резюмував Вадим Рабинович.
Читайте також: «Нафтогаз» у червні знизить ціни на газ на 8%, - Коболєв
Читайте також: Найбільше українці довіряють Зеленському, Гриценко, Вакарчуку, Смешко і Рабіновичу, - опитування