Політика
27 травня 2019
Рабінович: Я веду переговори про об'єднання усієї справжньої опозиції (відео)
Уся справжня опозиція повинна об'єднатися заради перемоги на дострокових виборах до Верховної Ради.
news-image

Вся справжня опозиція повинна об'єднатися заради перемоги на дострокових виборах до Верховної Ради. Про це заявив народний депутат, глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», пише «Є!».

 

«З перших днів мого перебування в політиці я був послідовним прихильником об'єднання всіх політичних сил, які готові працювати не на власне збагачення, а на благо країни. Так, було багато сказано один одному нехорошого. Але сьогодні всі ми повинні відповісти на одне питання: що ми робимо в політиці - заробляємо в свою кишеню або відстоюємо інтереси виборців?», - задався питанням парламентарій.

За його словами, все дійсно опозиційні політики нарешті повинні почати думати в першу чергу про інтереси українців.

«У мене є повне право про це говорити в тому числі тому, що я, маючи президентський рейтинг, зняв свою кандидатуру на користь Юрія Бойка. І якби ми тоді не об'єднали зусилля, то сьогодні не було б нашої партії, яка, нагадаю, у всіх соцопитуваннях займає друге місце, а незабаром і зовсім стане першою», - упевнений глава «Опозиційної платформи - За життя ».

Політик вважає, що представники опозиційних сил вже усвідомили важливість об'єднання заради перемоги на дострокових парламентських виборах.

«Зараз йдуть переговори про об'єднання опозиційних сил. Участь в них приймаю я і Вадим Новинський. Я не можу зі стовідсотковою впевненістю сказати, що ми об'єднаємося - у нас є проблеми, є і людський фактор. До того ж, час зіграв проти нас - парламентська кампанія вже почалася. Тепер нам буквально протягом 5-7 днів потрібно прийняти термінове і важливе рішення - об'єднуємося ми чи ні. Але у нас точно є спільне бажання об'єднатися заради перемоги», - пояснив народний депутат.

Політик також запросив до активної співпраці і керівників найбільших міст України.

«Я як і раніше вважаю, що і мери великих міст на південному сході повинні йти з нами однією дорогою. Упевнений - до нас мають приєднатися і Геннадій Кернес (мер Харкова - ред.), і Геннадій Труханов (мер Одеси - ред.). Я зроблю все для того, щоб об'єднання сил, бажаючих зупинити війну, відновити економіку, покарати винних за всі провали країни, відбулося», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Радник Зеленського Разумков очолив партію «Слуга народу»