Події
24 травня 2019
У Рівненській області 12-річного школяра на смерть завалило піском
Брат-близнюк кинувся відкопувати хлопця, проте було пізно.
news-image

У Рівненській області трапився моторошний випадок: 12-річного школяра завалило піском на території невеликого кар'єру. Йому на допомогу прийшов брат-близнюк, проте всі зусилля врятувати виявилися марними – хлопчик загинув, передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

Трагедія сталася в с. Заболоття Рокитнівського району. Як розповіли місцеві жителі, після школи Денис і Назар Кравченя вирішили пограти і почали копати в піску яму в 200 м від свого будинку.

Невдовзі Назар відправився додому допомагати матері по господарству, а Денис залишився. Минув деякий час, а хлопець все не повертався. Стурбований брат пішов до кар'єру, де виявив страшну картину: в ямі, в якій він залишив Дениса, стався зсув, і хлопчик виявився похованим під шаром піску.

У поліції повідомили, що хлопець кинувся відкопувати брата, а також покликав на допомогу дорослих, але було вже пізно.

"Смерть хлопчика настала в результаті асфіксії, а саме: стиснення грудної клітки і живота піском при зсуві", – повідомили в прес-службі поліції.

Похорон Дениса відбувся у четвер, 23 квітня. Родина хлопчика – благополучна. У січні нинішнього року мама школяра Галина Кравченя отримала почесне звання "мати-героїня".

Читайте також: Шестирічний хлопчик вижив після падіння з 23 поверху