Україна
17 травня 2019
Спека, град і шквальний вітер: українців здивували прогнозом на вихідні
Жителів західних регіонів, а також Вінницької і частково Одеської областей очікують дощі та грози, є висока ймовірність граду.
news-image

Погода в Україні на вихідних, 18 і 19 травня, буде дощовою і спекотною. У деяких регіонах пройдуть грози із градом, а місцями стовпчики термометрів піднімуться до "липневих" показників. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Жителів західних регіонів, а також Вінницької і частково Одеської областей очікують дощі та грози, є висока ймовірність граду.

Температура повітря в суботу і неділю становитиме від +20 до +25 градусів.

У північних і східних областях, в більшості південної частини та в Центрі "буде якийсь липень, а не травень", зазначила Діденко.

Українців у цих регіонах очікує сонячна і спекотна погода без опадів. Термометри покажуть в середньому +25... +30 градусів. При цьому в східних і південних областях іноді повітря прогріється до +32 градусів.

У Києві 18 і 19 травня прогнозується суха погода, буде сонячно. Стовпчики термометрів жителям столиці покажуть близько +23... +26 градусів.

Діденко додала, що температура води в Дніпрі в даний час +16... +17 градусів.

"Ще раз нагадую про особливу обережність при грозі!" - додала синоптик.

Спека, град і шквальний вітер: українців здивували прогнозом на вихідні

Читайте також:Зеленський виступить на масштабній конференції іForum 2019