Визначилися всі фіналісти Євробачення-2019
За підсумками спільного голосування журі та глядачів у суботу за перемогу змагатимуться учасники з 10 країн.
news-image

Завершився другий півфінал Євробачення-2019, яке проходить в ізраїльському Тель-Авіві. За підсумками спільного голосування журі та глядачів у суботу за перемогу змагатимуться учасники з 10 країн – Північна Македонія, Голандія, Албанія, Швеція, Росія, Азербайджан, Данія, Норвегія, Швейцарія і Мальта, інформує «Є!» з посиланням на 112

Нагадаємо, що переможцями першого півфіналу стали учасники з Греції, Білорусі, Сербії, Кіпру, Естонії, Чехії, Австралії, Ісландії, Сан-Марино та Словенії. Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція, які входять до складу "Великої п'ятірки" засновників, а також Ізраїль на правах країни-господині виступлять одразу у фіналі.

Всі вони зійдуться у битві за кришталевий мікрофон і право приймати пісенний конкурс наступного року вже 18 травня. Тоді ж визначиться переможець. Україна вплинути на результат не зможе, оскільки цього року не бере участь у Євробаченні і, відповідно, не голосує.

Спеціальним гостем фінального шоу стане Мадонна. Співачка нарешті підписала контракт з організаторами і підтвердила свою участь в Євробаченні.

Читайте також:Євробачення-2019: Букмекери дали прогноз на другий півфінал конкурсу