Київ
15 травня 2019
Києву дали 5 місце в рейтингу міст світу з погляду економічної ефективності інвестиції
Київ розташували на 5 місці в рейтингу FDI Smart Locations of the Future 2019/2020, який оцінює найкращі варіанти для інвестицій з боку витрат та ефективності.
news-image

Київ розташували на 5 місці в рейтингу FDI Smart Locations of the Future 2019/2020, який оцінює найкращі варіанти для інвестицій з боку витрат та ефективності. Львів посів 8 місце, пише «Є!» з посиланням на ZIK.

Про це повідомила міністр фінансів Оксана Маркарова у Facebook в середу.

«#Київ на 5-му, #Львів на 8-му місці в топ-10 міст світу рейтингу FDI Smart Locations of the Future 2019/2020 (підрозділ Financial Times)», – пише пані Маркарова.

Як додав львівський підприємець Андрій Худо, рейтинг оцінює міста з точки зору привабливості.

«Це одні з найкращих варіантів для інвестицій із погляду аналізу «витрати-ефективність». Іншими словами, інвесторам доводиться менше вкладати, отримуючи більший прибуток. Основними факторами, які вплинули на такі високі місця в рейтингу: привабливі тарифи на оренду офісних та виробничих приміщень, низька вартість проживання в хороших готелях в центрі, прийнятний рівень податків, низька вартість відкриття бізнесу, реєстрації власності і, що найбільш важливо, доступна кваліфікована робоча сила!», – пише Худо.

Читайте також:Київ став першим європейським містом, де запустили сервіс UberShuttle