Суспільство
15 травня 2019
На Черкащині чоловік знімав порно за участі власних дружини та доньки
До поліції звернулася 15-річна дитина.
news-image

На Черкащині до працівників кіберполіції звернулася 15-річна дівчинка та розповіла, що батько змушував її  оголюватися на камеру. Отримані фото – передавав стороннім особам та розміщував у соціальних мережах, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Під час досудового розслідування працівники кіберполіції встановили: дівчинка проживає в Черкаській області разом з батьками. Починаючи з 2017 року, 38-річний батько дівчинки, застосовуючи фізичну силу, змушував її роздягатися та демонструвати статеві органи. При цьому чоловік фотографував їх та розміщував в соціальних мережах. Крім того, до такої діяльності він також схиляв і свою дружину (матір дівчинки).

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання родини. За його результатами вилучено мобільні телефони, ноутбуки, документацію, додаткові носії інформації та банківську картку, яка належала зловмиснику. 

На носіях інформації було виявлено фото-зображення та відеоматеріали порнографічного змісту.

Слідство у справі триває.

Дівчинка не бажала повертатися додому, тож її на певний час було поміщено до дитячого реабілітаційного центру

Наразі вона перебуває під наглядом спеціалістів. До справи залучено представників Служби у справах дітей, тож найближчим часом буде вирішено питання щодо подальшого місця перебування неповнолітньої та ролі її батьків.

За фактом розбещення неповнолітніх правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Читайте також: Кіберполіція затримала жінку, яка використовувала свого 4-річного сина для порно