Політика
1 травня 2019
Олена Зеленська дала відверте інтерв'ю про чоловіка
Дружина новообраного президента України Володимира Зеленського, розповіла, чому її чоловік не хоче перебувати в будівлі адміністрації і яким чином він збирається вирішити проблеми з Росією.
news-image

Олена Зеленська, дружина новообраного президента України Володимира Зеленського, розповіла, чому її чоловік не хоче перебувати в будівлі адміністрації і яким чином він збирається вирішити проблеми з Росією. Про це вона розповіла у відвертому інтерв'ю для журналістки Анни Нємцової для Thedailybeast.com, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Олена Зеленська зазначила, що останні п'ять років були дуже важкими для України і саме трагічні події наштовхнули її чоловіка на те, що потрібно щось зробити, щоб зупинити кризу в Україні. І тоді Володимир Зеленський вирішив піти в політику.

"Це було б здорово для нього. Чому б і ні? Прем'єр-міністр Нідерландів їздить на роботу на велосипеді", - сказала вона.

Також Зеленська зазначила, що її чоловікові та його команді варто триматися подалі від будівлі адміністрації президента на Банковій.

"Ми не хочемо заходити всередину, місце заражене темним негативним минулим. Ми були б раді зробити з цього будинку сучасний музей або передати його в який-небудь університет", - розповіла вона.

Крім того, Олена Зеленська повідомила, як її чоловік планує розвивати свої відносини з президентом Росії.

"Неможливо почати з нуля. Я не думаю, що найближчим часом будуть прямі двосторонні переговори. Володимир не готовий сваритися з агресором, але він готовий вести переговори з Росією в присутності міжнародних лідерів", - додала Зеленська.

Читайте також:Зеленський - президент: що думають про це українські коміки