Україна
29 квітня 2019
Україну наступних кілька днів заливатиме дощами - синоптики
Очікується зниження температури на всій території країни – вдень похолодає до 11-15 градусів тепла.
news-image

Синоптики Українського гідрометцентру дали оновлений прогноз погоди на найближчі дні – погода планує піднести українцям неприємний сюрприз, інформує «Є!», з посиланням на ukr-online.com.

 Так, за прогнозом синоптиків, в понеділок, 29 квітня, всю територію України накриють дощі з грозами. Також очікується зниження температури на всій території країни – вдень похолодає до  11-15  градусів тепла, лише на Закарпатті і в південних областях очікується на рівні 16-22 градусів тепла. Вночі – 5-13 градусів тепла.

 Схожа синоптична ситуація очікується і у вівторок, 30 квітня.  Дощитиме по всій Україні, місцями очікуються грози.

 Денна температура прогнозується на рівні 12-17  градусів тепла, в південних областях  тепліше – до 22 градусів тепла. Вночі стовпчики термометрів показуватимуть  6-11 градусів тепла, в північних областях – 4-6 градусів тепла.

 У середу, 1 травня, також очікуються дощі і грози на всій території України.  Температура повітря знизиться  – похолодання накриє західні області країни.

 Дощі і грози прогнозуються  на всій території України. Вдень очікується 11-13 градусів тепла, на півдні і в східних областях –  від 16 до 22 градусів тепла. Вночі прогнозується  7-11 тепла.

Дещо поліпшиться погода у наступні дні – 2 і 3 травня, однак дощитиме майже скрізь, окрім південних областей. Вдень очікується 11-14 градусів тепла, на півдні і в східних областях –  від 15 до 20 градусів тепла. Вночі прогнозується  7-11 градусів тепла.

Читайте також: Українців попередили про грози та шквали