Політика
23 квітня 2019
Рабінович: Заклик викинути Донбас зі складу України - державний злочин
Нардеп зазначив, що для повернення Донбасу потрібен перехідний період.
news-image

Всі, хто хоче загородити Донбас кам'яною стіною, є державними злочинцями і повинні переслідуватися за законом. Таку думку в ефірі телепрограми «Епіцентр української політики» на каналі NewsOne озвучив народний депутат України і голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Всі ці люди, які закликають нас відгородити Донбас кам'яною стіною, припинити спілкуватися, викинути зі складу країни - це злочинці проти держави Україна. Не ці люди збирали України, і не їм її роздавати. Ми і шматочка своєї землі не повинні віддавати!» - підкреслив парламентарій.

Політик зазначив, що, хоча зараз на окупованих територіях відбуваються «страшні речі», повернути їх відразу не вийде.

«Там же страшні речі відбуваються - і снаряди рвуться в містах, і діти гинуть. Але для повернення Донбасу нам потрібен перехідний період», - пояснив народний депутат.

Глава партії «Опозиційна платформа - За життя» також упевнений, що для відновлення миру в Україні доведеться йти на компроміси.

«Мир - це компроміс і крок назад кожної сторони. Ми повинні спокійно сісти і розмовляти. Яка різниця, з ким сідати за стіл переговорів, якщо це допоможе зберегти країну? »- підсумував Вадим Рабінович.