Політика
18 квітня 2019
Дві сцени та кордон правоохоронців між прихильниками кандидатів: з'явилася схема дебатів на «Олімпійському»
З одного боку на трибунах будуть прихильники Порошенка, навпроти - Зеленського.
news-image

Штаби кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського продовжують вести перемовини щодо організації дебатів на НСК "Олімпійський", пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

На своїй сторінці у Facebook голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія, який був присутнім на зустрічі штабів, розкрив деякі подробиці майбутніх дебатів та опублікував ймовірну схему розміщення сцен та прихильників кандидатів, яку наразі не затверджено.

Згідно з нею, з одного боку на трибунах будуть прихильники Порошенка, навпроти - Зеленського. Під кожною сценою будуть фан-зони, які будуть розділені кордоном правоохоронців.

Аласанія розповів, що штаби узгодили, що сцен буде дві. Також, за його словами, символіку партій використовувати не будуть, трибуни поділять поперек, артистів запускатимуть по черзі, а квитки поділять навпіл, і кожен штаб розповсюджуватиме свої. Дебати розпочнуться о 19.00 19 квітня.

"Так, очі вас не обманюють: сцен буде дві. Телесигналів буде два. Телетрансляцій, схоже, теж буде дві. Це ще нічого, концертів взагалі планувалось чотири: два до, два після (в кожного кандидата свої)", - написав Аласанія.

Неузгодженими залишаються питання про кількість питань кандидатам (три або чотири), хто буде ведучим, буде одна трансляція для всіх каналів, чи у кожного своя. Аласанія наголосив, що НСТУ не є організатором дебатів на "Олімпійському". Суспільний мовник проводитиме теледебати у студії НСТУ з 20.00 до 21.00 19 квітня.

Читайте також:Штабам Зеленського і Порошенка не вдалось домовитись щодо трансляції дебатів з НСК «Олімпійський», – Зураб Аласанія