Події
18 квітня 2019
Вчитель вдарив школяра кулаком в живіт і намагався макнути обличчям в унітаз
У вбиральні вчитель фізкультури намагався макнути дитину в унітаз, дитина опиралась. Після кількох спроб вчитель вдарив дитину кулаком у живіт.
news-image

На «гарячу» телефонну лінію обласного штабу протидії булінгу звернулась Олена, мама шестикласника Дніпрянської ЗОШ Новокаховської міської ради. Про це пише «Є!» з посиланням на Херсонщина 24.

«Ми живемо у селі Корсунка. Тому після занять у школі моя дитина ще годину чекає на автобус. У п’ятницю, 12 квітня, мій син після уроків знаходився у школі. У той же час, поруч із ним почали штовхатись кілька інших учнів. Мій син відкривав пляшку з водою, його штовхнули і він пролив воду на одного з хлопців. У цей час до мого сина підійшов учитель фізкультури і голосно запитав навіщо він облив водою. Не дочекавшись пояснень, учитель вдарив мого сина по потилиці і зі словами «А тепер і тебе намочимо» потягнув мою дитину до вбиральні. Слідом за ними побігли хлопці, - говорить жінка.

У вбиральні вчитель фізкультури намагався макнути дитину в унітаз, дитина опиралась. Після кількох спроб вчитель вдарив дитину кулаком у живіт.

Про цей випадок син розповів мені не одразу, але по його поведінці я одразу зрозуміла, що щось сталось. Дізнавшись про те, що сталось, я зателефонувала класній керівниці. Вона порадила мені не гарячкувати і дочекатись понеділка. У понеділок, 15 квітня, я зустрілась із директоркою школи. Вона мені сказала, що моя дитина погано відповідає на уроках і дружить з хлопцями, у яких погана поведінка. Я написала заяву до Новокаховського відділку поліції. А учитель фізкультури продовжує проводити уроки, у тому числі і у класі мого сина», - обурюється жінка.
- Це звернення я взяв під особистий контроль, вже направлені запити до відповідних органів.За даним фактом поліція проводить перевірку. У разі підтвердження винні понесуть покарання, передбачене законом. Хочу усім нагадати, що у нас працює «гаряча» телефонна лінія штабу протидії булінгу в Херсонській області 0993287515. Херсонська юстиція стоїть на захисті прав дітей! – зазначив керівник Херсонської юстиції Костянтин Хутковський.

За даним фактом поліція проводить перевірку. У разі підтвердження винні понесуть покарання, передбачене законом.

Читайте також:У Миколаєві підлітки влаштували стрілянину