Політика
16 квітня 2019
Команди Зеленського та Порошенка зробили вагомий крок щодо проведення дебатів на «Олімпійському»
Зранку було укладено тристоронню угоду, яку підписали НСК "Олімпійський", представники виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського.
news-image

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК "Олімпійським" щодо проведення дебатів.

Про це заявив речник штабу Порошенка Олег Медведєв під час брифінгу, пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

"Зранку було укладено тристоронню угода, яку підписали НСК "Олімпійський", представники виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Це тристоронній договір про оренду стадіону на вечір 19 квітня", – зазначив він.

За словами Медведєва, увечері 16 квітня штаби кандидатів мають продовжити перемовини щодо дебатів

"Наші представники збираються обговорювати регламент цих дебатів. Поки ми маємо різні філософії бачення цієї події: одні планують феєричне шоу, концерт, а інша команда орієнтується на змістовні дебати з тих питань, що стосуються сфери конституційних повноважень президента. Тому, напевно, ці переговори будуть дуже важкими, але ми сподіваємося, що команда Зеленського все ж продемонструє своє бажання не уникати дебатів і провести справжню дискусію між кандидатами", – додав представник команди Порошенка.

Читайте також:Рабінович: Влада називає «реформами» цинічне вбивство України (відео)