Політика
16 квітня 2019
Рабінович: Влада називає «реформами» цинічне вбивство України (відео)
Народний депутат зазначив, що проблеми виникли через те, що нинішня влада не вміє керувати країною.
news-image

Влада називає «процвітанням» безпросвітне економічне становище українців. Про це заявив народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», пише «Є!».

 

«Люди більше не хочуть жити в країні, в якій нескінченна ненависть ллється з ранку до вечора з вуст керівників держави. Людей задовбало жити в країні, в якій безпросвітна економічна позиція називається «економічним процвітанням», - розповів парламентарій.

Народний депутат зазначив, що проблеми виникли через те, що нинішня влада не вміє керувати країною.

«Головна проблема чинного президента України в тому, що він не просто не вміє керувати, а вбив нашу країну. Зробив у всіх можливих галузях кроки, за які, при нормальній системі, розстрілювати треба», -заявив політик.

Глава партії «Опозиційна платформа - За життя» підкреслив, що нинішня влада займалася не тими реформами, які були необхідні Україні.

«Країна справді вимагала перебудови, змін, нового руху. Але те, що називають «реформами» - цинічне вбивство України», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:На другий тур президентських виборів зареєстрували 2700 міжнародних експертів