Події
15 квітня 2019
На Харківщині чоловік спалив кривдника заживо через насмішки
Нетверезий злочинець вирішив, що з нього насміхаються.
news-image

В одному із сіл Лозівського району Харківської області наприкінці грудня 2017 року в місцевому магазині сталося жорстоке вбивство, передає «Є!» із посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області. 

Так, 25-річний колишній засуджений випивав у місцевому магазині. Його увагу привернули чоловіки, які голосно сміялися. Нетверезий злочинець вирішив, що вони насміхаються з нього, оскільки мав давні неприязні  стосунки з одним із них.

"Зловмисник вирішив помститися за насмішки. Він прийшов до будинку «кривдника» з пляшкою бензину. На подвір’ї знайшов саморобний металевий лідоруб, з яким зайшов до помешкання, та кілька разів ударив господаря по голові. Від потужних ударів потерпілий упав, нападник витягнув його на вулицю та продовжив бити. Коли жертва вже не могла чинити супротив, злочинець кинув його до підвалу, облив бензином і підпалив", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Потерпілий отримав близько 50% опіків тіла та помер від опікового шоку.  

Слідством також встановлена причетність засудженого до крадіжки навесні 2016 року. Він викрав  з приватного двору бензопилу та продав її.  

Суд призначив вбивці покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.  

Однак прокуратура вважає, що злодій має відбувати покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.   Наразі апеляційну скаргу прокурора подано до Лозівського міськрайонного суду області. 

Читайте також: У Британії стався напад на авто посла України