Політика
15 квітня 2019
Рабінович: Влада за 5 років наочно продемонструвала, як не треба керувати країною (відео)
За словами політика, влада поширює явну брехню, транслюючи з усіх телеканалів інформацію про те, як добре жити в країні.
news-image

Нинішня влада загнала країну в фінансову безвихідь і показала, як не потрібно керувати державою. Про це Вадим Рабінович, народний депутат і глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя», заявив в прямому ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», пише «Є!».

«Сьогодні три роки уряду Володимира Гройсмана. Зараз він сказав: «Я обіцяв почати капітальний ремонт країни. І ми взялися за ті проблеми, які не вирішувалися роками. Ми відремонтували українські дороги, перебудували систему охорони здоров'я, поміняли пенсійну систему, відродили українські міста і села». Якщо він в це вірить, то йому потрібно теж аналізи здавати», - вважає парламентарій.

За його словами, влада поширює явну брехню, транслюючи з усіх телеканалів інформацію про те, як добре жити в країні.

«Гройсман просто цинік, що знущається над країною. Пройдуся по пунктам. Давайте ми разом з вами, пане прем'єр-міністре, проїдемо по дорогах в країні. Такого жаху немає ніде в світі. Навіть в Африці дороги в кращому стані. І ви смієте говорити, що відремонтували дороги? Як ви можете говорити про успіхи в охороні здоров'я, якщо ви цю сферу знищили! Ви і Супрун (в. о. Міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, - ред.). Позбавили нас законного права на безкоштовну медицину. Ви скасували Конституцію України, тому що вам так хочеться», - обурився народний депутат.

Політик упевнений, що катастрофічне управління нинішньої влади призвело до того, що Україна стала найбіднішою країною в Європі.

«Ви зобов'язані за законами нашої країни за три роки тричі відзвітувати в парламенті, але ви, за кулісами домовляючись з усіма, жодного разу цього не зробили. Ви показали нам, як можна керувати країною. Ви загнали нас в такий фінансовий тупик, який розгрібати будуть наступні покоління. Ваша влада єдина за всю історію країни, яка нічого ніде не побудувала. І якщо навіть після втечі Януковича залишився хоч міст якийсь, то після вас нічого не залишиться», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Зеленський записав нове звернення до Порошенка (відео)