Політика
10 квітня 2019
Рабінович: 99% українців опинилися за межею виживання через угоду влади з МВФ (відео)
На думку політика, зниження тарифів, про який зараз заговорила влада, закінчиться після виборів і принесе українцям тільки ще більші витрати.
news-image

Договір з Міжнародним валютним фондом (МВФ), який підписала нинішня влада, ставить 99% населення України на межу виживання.

Про це в ефірі авторської передачі «Хто кому Рабі нович» на каналі «112 Україна» заявив народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, пише «Є!».



На думку політика, зниження тарифів, про який зараз заговорила влада, закінчиться після виборів і принесе українцям тільки ще більші витрати.

«Відразу після президентських виборів гри політиків з народом закінчуються. А потім українцям пред'являть нові платіжки з новою ціною. А той договір, який підписаний з МВФ, з 1 січня просто поставить на межу виживання 99% населення нашої країни», - пояснив парламентарій.

Народний депутат підкреслив, що українцям варто висловитися проти договору з МВФ на виборах президента.

«Якщо ми будемо в стороні, якщо ми не будемо дивитися на те, що відбувається у нас, якщо ми не скажемо проти цього, то всім нам буде погано», - підсумував Вадим Рабінович.

Нагадаємо, глава партії «Опозиційна платформа - За життя» неодноразово підкреслював, що Україна повинна якомога швидше припинити брати кредити у МВФ. За словами політика, це дозволить вже за рік продемонструвати економічне зростання.

Читайте також:Україна очікує черговий транш кредиту від МВФ