Політика
9 квітня 2019
Порошенко визнав помилковим призначення бізнес-партнерів на посади
Президент також зізнався у кулуарному ухваленні рішень.
news-image

Президент України Петро Порошенко, кандидат на виборах 2019, визнає свої помилки щодо кадрових призначень. Про це він повідомив в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV, передає «Є!» із посиланням на РБК-Україна.

Порошенко не назвав конкретних прізвищ, однак пообіцяв, що більше не призначатиме бізнес-партнерів та близьких людей на ключові посади.

"Це помилка в кадровій політиці. Були очевидні помилки в призначенні тих чи інших прізвищ. Я не буду називати вам прізвищ, але я хочу наголосити наступне: ніяких бізнес-партнерів, ніяких близьких людей Петром Порошенком більше призначено не буде, поки він є президентом", - заявив він.

Президент визнав, що рішення ухвалювалися кулуарно і, на його думку, саме через це не знаходили підтримки в суспільстві.

"Я дійсно змінив комунікацію, в тому числі з громадянським суспільством. Перша помилка є комунікаційна. Стратегічна комунікація була повністю зруйнована. Рішення приймалися кулуарно. А навіть якщо вони були абсолютно правильні, вони не викликали довіри в суспільстві...", - додав президент.
Читайте також: У Зеленського відмовилися від повторних аналізів