Євробачення-2019: Мадонна за 1 млн доларів виконає в фіналі конкурсу дві пісні
Вчора було офіційно підтверджено, що відома співачка Мадонна виступить на Євробаченні-2019.
news-image

Вчора було офіційно підтверджено, що відома співачка Мадонна виступить на Євробаченні-2019, яке пройде в ізраїльському Тель-Авіві. Тепер же стали відомі подробиці виступу, повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

Як пише Haaretz, поп-зірка виконає у фіналі пісенного конкурсу дві пісні, одна з яких абсолютно нова з майбутнього альбому артистки. 

Зазначається, що як раз через нову пісню у Мадонни і продюсерів конкурсу були розбіжності, оскільки композиція містить політичні меседжі, а Євробачення позиціонується як аполітичний конкурс.

Мадонну буде супроводжувати персонал у кількості 160 чоловік. Цей виступ обійдеться приблизно в 1 мільйон доларів, який сплатить ізраїльський мільярдер канадського походження Сільван Адамс.

"Я схвильований і пишаюся тим, що приймаю Мадонну в Ізраїлі і привожу її на Євробачення. Я вірю, що її участь у цьому заході значно збільшить освітлення шоу в ЗМІ, що внесе значний внесок в успіх конкурсу і брендинг Ізраїлю в світі", - зазначив Адамс.

Як відомо, це буде четвертий виступ Мадонни в Ізраїлі, де вона вже співала в 1993, 2009 і 2012 роках. Крім цього, співачка відвідувала цю країну і за інших обставин, адже вона дуже цікавиться містичним іудейським вченням Каббала.

Додамо, що Мадонна - не перша всесвітньо відома американська співачка, яка з'явилася на сцені Євробачення. Так, у 2016 році Джастін Тімберлейк виступив в якості запрошеного артиста Євробачення в Стокгольмі зі своєю піснею Сan't Stop The Feeling.

Нагадаємо, що Євробачення-2019 пройде з 14 по 18 травня в Тель-Авіві. В цьому році Україна не буде брати участь у Євробаченні-2019. Причиною відмови було названо умови надмірної політизації під час національного відбору. 

Незважаючи на відмову від участі, у цьому році НОТУ буде транслювати Євробачення-2019, але віддати свої голоси за конкурсантів українці не зможуть. Вже став відомий порядок виступів країн у півфіналах. За прогнозами букмекерів, фаворитом є представник Нідерландів Дункан Лоренс.