Події
4 квітня 2019
У Закарпатській області чоловіки хотіли квадракоптером переправити сигарети до Словаччини
Прикордонники помітили квадракоптер під час патрулювання на околиці с. Сторожниця Ужгородського району.
news-image

У Закарпатській області четверо чоловіків збиралися незаконно переправити через кордон сигарети до Словаччини. Це зробити вони намагалися квадракоптером. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, пише «Є!» з посиланням на 112

Прикордонники помітили квадракоптер під час патрулювання на околиці с. Сторожниця Ужгородського району. Одразу після цього були перекриті всі під'їздні шляхи до можливих місць перебування причетних. Вже за годину вони знайшли чотирьох чоловіків, які їхали на машині "Ауді" іноземної реєстрації. 

Відомо, що у трьох затриманий при собі не було документів. У багажнику машини прикордонники помітили квадракоптер, пульт управління та два пакунки з сигаретами, у яких було 140 пачок без акцизу. 

Чоловіків, які були без документів притягнули до адміністративної відповідальності за статтею "Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в'їзду-виїзду". Усі вилучені речі передали правоохоронцям.

 

Читайте також:У Києві поліцейський під час затримання грабіжника застрелив пса