Політика
2 квітня 2019
Зеленський дебатуватиме з Порошенком, якщо йому дозволить робочий графік
На дебати перед першим туром виборів кандидат у президенти не прийшов саме з причини запланованих раніше виступів.
news-image

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський готовий до дебатів із Петром Порошенко, якщо дозволить його графік як художнього керівника студії «Квартал 95». Про це повідомив політолог і спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков, передає «Є!» із посиланням на Mind.

Він зазначив, що на дебати перед першим туром виборів кандидат у президенти не прийшов саме з причини запланованих раніше виступів, й організатори теледебатів про це знали.

«Так, звичайно, з огляду на те, що Володимир заявляв, що він готовий до цих дебатів. Єдине, я не зовсім розумію за графіками, це питання до прес-служби. А в рамках того, наскільки це потрібно українському суспільству, це теж питання. як показує практика, люди вже втомилися від обіцянок, які вони отримують, у тому числі і в рамках дебатів, і в рамках виборчих кампаній від представників діючих політичних еліт», – повідомив він.

Разумков також вважає, що перед проведенням дебатів коректніше було б почути звіт від чинної влади про виконані завдання і обіцянкі, а потім уже формулювати нові позиції в програмі.

Джерело зазначає, що в афіші на офіційному сайті студії «Квартал 95» немає анонсованих гастролей і концертів за участю Володимира Зеленського.

Зі свого боку радник Зеленського Руслан Рябошапка не бачить, про що можна дебатувати з Петром Порошенком, зокрема, через те, що чинний президент вважає Зеленського «маріонеткою Коломойського», передає Hromadske.

«Питання таке – про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на найвищій посаді в країні і вона все могла довести й пояснити своїми справами? Якщо у вас є якісь план на 5 років – чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм», – повідомив він.

Радник шоумена зазначив, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму та членів команди.