Суспільство
28 березня 2019
Український лоукостер влітку запустить рейси до Хорватії
SkyUp Airlines літатиме до хорватського міста щосуботи, починаючи з 15 червня 2019 року.
news-image

Український лоукостер SkyUp Airlines влітку запустить рейси з Києва (Україна) до Пули (Хорватія). Про це пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Як повідомляється на офіційній сторінці авіакомпанії в Facebook, SkyUp Airlines літатиме до хорватського міста щосуботи, починаючи з 15 червня 2019 року. Також в авіакомпанії повдіомляють, що вартість квитка в обидва боки без багажу на момент оголошення напрямку "Київ – Пула – Київ" стартує від 4 336 грн.

Подальша ціна залешатиме від наявності квитків. Пула (хорватською Pula) – це місто-порт на південному узбережжі Адріатичного моря, найбільше місто в південній частині півострова Істрія в Хорватії. Місто має дуже розвинену індустрію туризму завдяки м'якому клімату, мальовничому морському узбережжю і незіпсованій природі. Крім того, місто відоме своїми давніми традиціями виноробства, рибальства та суднобудування.

З часів Стародавнього Риму Пула також була адміністративним центром римської провінції Істрія. Звідси і характерна архітектура міста  серед іншого, тут є власний колізей. Як раніше повідомляв УНІАН.Туризм, раніше український лоукостер SkyUp оголосив, що в травні-червні запустить чотири нові рейси з Одеси.

Читайте також:Українці зможуть їздити до Таїланду без віз