Політика
27 березня 2019
Рабінович: Ми повинні вигнати з влади паразитів, а не годувати їх!
На думку політика, проблема нинішньої влади в тому, що "у неї немає плану".
news-image

Українці працюють для того, щоб годувати зграю паразитів, які знаходяться при владі. Про це в ефірі авторської програми «П'ять питань Вадиму Рабіновичу За життя» на телеканалі NewsOne заявив народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Нам не потрібен МВФ, ми й так багата країна! Немає ніякої кризи, немає ніякої проблеми. Вони крадуть наші гроші - і це відповідь на всі питання», - пояснив політик.

Народний депутат вважає, що Україна має величезний потенціал, який потрібно пустити в правильне русло. Для цього необхідно змінити владу в країні.

«Ми навіть сьогодні, при їх руйнуванні і розграбуванні, виробляємо - і немає такого стартового капіталу в жодної країни колишнього Радянського Союзу. Нам потрібен рік без цієї влади, щоб злетіти», - вважає Рабінович.

Проблема нинішньої влади, за словами глави «Опозиційної платформи - За життя», в тому, що у неї немає плану.

«Навіть сарай не будують без плану. Є план того, яку країну ми будуємо? А якщо його немає, то ми з вами працюємо просто для того, щоб ще один рік годувати зграю паразитів. Змінімо їх! Люди, відкрийте очі та подивіться! І ви виявите фантастичну річ! І п'ять, і десять, і п'ятнадцять, і двадцять років нас грабують одні й ті ж люди, що змінюються по колу!»- підкреслив парламентарій.

Народний депутат закликав українців серйозніше ставитися до України і свого вибору.

«Ставтеся до країни, як до своєї квартири, і зрозумійте - немає їх грошей, ми не в стороні, це у вас з кишені все тягнуть! Тому на виборах голосуйте серцем і розумом», - підсумував Вадим Рабінович.