Резонанс
25 березня 2019
СБУ про зрадника: Пропив честь офіцера
Прозоров був звільнений за систематичне вживання алкоголю на робочому місці.
news-image

Служба безпеки підтвердила, що екс-співробітник служби Василь Прозоров, який заявив про роботу на Росію, був звільнений в 2018 році через службову невідповідність. Про це йдеться в коментарі відомства у понеділок, 25 березня, передає «Є!»

"Російська пропаганда традиційно нічим не гребує. Тому не дивує, що зрадників, яких всі зневажають, росіяни активно використовують для озвучування своїх заїжджених фейків про "таємні в'язниці" тощо", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Прозоров був звільнений з посади старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу АТЦ Служби безпеки України за службовою невідповідністю.

"Показово, що Василь Прозоров був звільнений з посади старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу АТЦ Служби безпеки України через службову невідповідність – систематичне вживання алкоголю на робочому місці, дискредитацію звання офіцера. Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю та військовою присягою, знайшовши у ФСБ РФ "гідних" покупців. Але ця потвора має пам'ятати долю Іуди. Справа лише часу", - йдеться в повідомленні СБУ.

 

Нагадаємо, сьогодні в Москві відбулася прес-конференція, на якій Прозоров заявив, що з 2014 року добровільно співпрацював зі спецслужбами РФ, передаючи їм інформацію про діяльність українських силових структур, зокрема в районі проведення АТО.

Читайте також: У Росії «перебіжчик з СБУ» звинуватив Київ у катастрофі MH17