Події
25 березня 2019
Діти одеських бізнесменів загинули в жорсткій нічній ДТП
Очевидці повідомляли, що аварія – результат гонки, яку загиблий влаштував з водієм іншого авто.
news-image

В Одесі на проспекті Шевченка в результаті вуличної гонки сталася жорстка ДТП, через яку загинуло дві людини. Про це повідомила "Думська", передає «Є!»

"BMW x6, рухаючись в бік проспекту Гагаріна, зіткнувся з припаркованим Hyundai Sonata, після чого врізався в бетонну опору лінії електропередач. Машину буквально розірвало на частини. 33-річна пасажирка BMW загинула на місці, 22-річного водія доставили в реанімацію, де він помер", - сказано в повідомленні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

Пізніше стало відомо, що за кермом BMW був Шаміль Гаджиєв, син бізнесмена Газанфара Гаджиєва, якому належить нічний клуб Bono в Аркадії. Він також був братом чемпіона світу з боксу Раміля Гаджиєва.

Пасажиркою BMW була 33-річна донька Валерія Кравченка Вікторія. Її батько – власник клініки пластичної хірургії "Доктор Моцарт", раніше йому належав також готель "Моцарт". Повідомляється, що у неї залишилося двоє дітей.

Очевидці повідомляли, що аварія – результат гонки, яку Гаджієв влаштував з водієм іншого авто. За інформацією джерел видання в поліції, другий учасник гонки – син великого бізнесмена.

Читайте також: У Києві внаслідок вибуху загинув Луан Кінгісепп, розшукуваний у справі про вбивство водія BlaBlaCar