Політика
24 березня 2019
Посол США Йованович звернулася до українців перед виборами
Відеозвернення дипломата опубліковано у Facebook Посольства США в Україні.
news-image

Посол США в Україні Марі Йованович закликала українців взяти участь у виборах президента 31 березня і внести свій вклад в українську демократію, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Відеозвернення дипломата опубліковано у Facebook Посольства США в Україні. 

«Якщо ви все ще не плануєте голосувати на виборах, я закликаю вас зробити це. Демократія працює лише за умови активної участі громадян. І вибори — це те, як ми визначаємо, хто буде нашими лідерами, і ми говоримо їм, що очікуємо від їх дій", – зазначила Йованович.

Дипломат нагадала, що була призначена послом в Україну екс-президентом США Бараком Обамою, але після обрання Трампа зберегла свій пост і реалізує політику нового президента.

«Це і є одна з ознак справжньої демократії. Після виборів, хоч в разі переобрання нинішнього президента, хоч з приходом нового, громадяни об'єднуються і підтверджують свою підтримку держави і волі виборців», - зазначила вона.
"США підтримують народ України в очікуванні вільних, справедливих і безпечних виборів, які відбудуться в Україні наступного тижня. І ми закликаємо українську владу, громадянське суспільство і всіх громадян внести свій внесок в українську демократію", – уклала Йованович.
Читайте також: Луценко збрехав, коли звинувачував Йованович