Війна
19 березня 2019
Росія дедалі більше нагадує злодія, який не знає, що йому робити з краденим, - Клімкін
Росії вже ніколи не вдасться приживити Крим до себе, і час тут не допоможе, заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.
news-image

Росії вже ніколи не вдасться приживити Крим до себе, і час тут не допоможе, заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін. 

Про це 18 березня у Facebook заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передає «Є!» з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Росії вже ніколи не вдасться приживити півострів до себе, і час тут не допоможе. Навіть найближчі союзники Москви відмовилися визнати легітимність грабежу, бо це б опустило їх нижче плінтуса в очах міжнародної спільноти", - написав він.

За словами міністра, "Росія дедалі більше нагадує злодія, який не знає, що йому робити з краденим, але вже починає розуміти, що злочин неминуче вилізе йому боком".

"Крим стає для Кремля занадто небезпечною здобиччю, непідйомним тягарем, ціна якого набагато перевершує сумнівні політичні дивіденди від "прирощення земель"… Економічна, суспільна, екологічна деградація помітна вже й зараз. Відповідальність за це повністю лягає на окупанта, але він явно не в змозі утримувати ситуацію", - зазначив Клімкін.

Він вважає, що "кому не болить Крим - той не гідний називатися українцем".

Росія дедалі більше нагадує злодія, який не знає, що йому робити з краденим, - Клімкін 01
Росія дедалі більше нагадує злодія, який не знає, що йому робити з краденим, - Клімкін 02

Читайте також:Сущенко передав з російської в’язниці новий малюнок (фото)