Політика
14 березня 2019
Рабинович: Ми знизимо тарифи в три рази відразу після перемоги на виборах
Депутат нагадав, що з усіх політичних сил тільки «Опозиційна платформа - За життя» пропонує конкретні кроки для зниження тарифів.
news-image

У перший же день після приходу до влади «Опозиційна платформа - За життя» знизить тарифи в три рази. Про це розповів глава партії і народний депутат України Вадим Рабинович в програмі «Голос народу» на телеканалі «112 Україна», інформує «Є!».

«Влада нам каже, що ми «злізли з нафтової голки Росії», що ми більше в Росії газ не купуємо. І дійсно - по всіх документах газ Україна закуповує в Швейцарії та Словаччини. Але проблема в тому, що в цих країнах не видобувається газ. Тобто ця злодійкувата влада російський газ перекачує через інші країни, додає безпідставно 100 доларів до ціни, і українці це змушені оплачувати. Ще й оголошують це досягненням революції і європейським газом», - заявив парламентарій.


За його словами, влада планує, використовуючи цю корупційну схему, ще більше підвищити тарифи.

«З 1 березня в країні тихо, без оголошення війни подорожчала на 24% електроенергія. А з 1 травня, відразу після виборів, на 15% підвищать тарифи на газ. Про це вже домовилися з МВФ. А наступне підвищення заплановано на 1 листопада. Поки влада не знищить український народ космічними тарифами, то не заспокоїться », - продовжив політик.


Народний депутат нагадав, що з усіх політичних сил тільки «Опозиційна платформа - За життя» пропонує конкретні кроки для зниження тарифів.

«Нам потрібно поміняти владу і спокійно жити з тарифами в рази менше. Ми це зробимо відразу ж. І вже запропонували конкретні кроки, як це зробити. У перший же день після перемоги на виборах ми знизимо тарифи в три рази », - констатував Вадим Рабинович.
Читайте також: Рабинович: Мета влади - зробити з України аграрний придаток в інтересах Європи і США