Політика
12 березня 2019
Рабинович: Мета влади - зробити з України аграрний придаток в інтересах Європи і США
Він навів приклад недалекоглядності зовнішньої політики нинішньої української влади.
news-image

Нинішня влада робить з України аграрний придаток, який буде обслуговувати Європу і США. Про це заявив народний депутат, голова партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабинович в ефірі авторської програми «П'ять питань Вадиму Рабиновичу За життя» на телеканалі NewsOne, інформує «Є!».

«Влада своєю провальною зовнішньою політикою домоглася того, що зараз навколо нас одні вороги. Ми пересварилися з Росією, Угорщиною, Румунією, Польщею, зараз - з Білоруссю і для чогось з Вірменією. Ліземо до Венесуели. А будь друзів ми придбали останнім часом? Я жодної такої країни не знаю », - зазначив парламентарій.


Він навів ще один приклад недалекоглядності зовнішньої політики нинішньої української влади.

«Наші політики взагалі не відрізняються зовнішньополітичної далекоглядністю. Пам'ятайте, як перед виборами в США все вони навперебій лаяли Дональда Трампа, так як були впевнені в перемозі Хілларі Клінтон? А я ж їх попереджав, говорив: «Чекайте, не поспішайте, раптом виграє Трамп - що ви тоді робити будете?». У підсумку я виявився правим, а вони досі не знають, як ще подлізаться до Трампу, щоб загладити свій промах », - заявив народний депутат.


На думку глави партії «Опозиційна платформа - За життя», нам треба не «йти в Європу», а будувати її в Україні.

«Влада каже, що ми йдемо від «русского мира» в Європу. Але проблема в тому, що в Європу нас не беруть. Так де ми зараз і куди ми йдемо? Я вам поясню: вони роблять з України аграрний придаток, який залишилися тут в живих десятьма мільйонами рабів буде обслуговувати Європу і США. Я, звичайно, дуже проєвропейський людина, але я впевнений, що Європа в першу чергу повинна бути в нашому домі. Ми повинні будувати Європу у себе, а не прагнути в ЄС ціною благополуччя наших людей », - підсумував Вадим Рабинович.
Читайте також: Рабінович: Ми втратили на торгівлі з РФ 11,6 млрд дол., отримавши нуль переваг від Європи (відео)
Читайте також: За минулий рік місто повернуло до власності громади 15 комунальних об’єктів - КМДА