Політика
6 березня 2019
Рабінович: Влада продовжила з Коболєвим контракт, віддячивши йому за знищення українців
Політик вважає, що і Коболєв, і все керівництво «Нафтогазу» повинні отримувати адекватні зарплати, як і прості українці.
news-image

Влада віддячила главі правління НАК «Нафтогаз України» Андрію Коболєву величезною зарплатою у 2 мільйони гривень за успішне знищення українців драконівськими тарифами. Про це в прямому ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» розповів народний депутат України і голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Зарплата Коболєва - це якийсь сверханекдот. Сьогодні Коболєв, який нічого не зробив для країни, не знизив тарифи, не розвивав галузь, зі своєю зграєю нахабно ділить бюджетні мільйони. Вони, чиновники, настільки знахабніли, що не бояться ні Гройсмана (прем'єр-міністр Володимир Гройсман, - ред.), ні український народ. Коболєв і його компашка ще й хваляться своїми космічними зарплатами», - обурився парламентарій.

За його словами, Андрій Коболєв - це символ непрофесіоналів, які дорвалися до влади в Україні

«Пам'ятаєте цю історію з преміями? Керівництво «Нафтогазу» розподілило між собою премії на 46 мільйонів доларів! А Коболєв пообіцяв свої 7,9 мільйона відправити мамі в США. У той час як влада довела українців до злиднів, Коболєв хвалиться такими величезними грошима. Це ж він наші з вами бюджетні гроші мамі перераховує», - підкреслив народний депутат.

Політик вважає, що і Коболєв, і все керівництво «Нафтогазу» повинні отримувати адекватні зарплати, як і прості українці.

«Днями була новина, що «Нафтогаз» продовжив контракт з Коболєвим на три роки, і він тепер буде отримувати щомісячну зарплату у 2 мільйони гривень. Тобто за те, що він разом із владою встановив нам драконівські тарифи, якими вбиває українців, йому призначили таку ​​величезну зарплату. По суті, вбивця отримує 2 мільйони гривень! Я впевнений, що таку нахабну владу, яка думає, що українці все стерплять, ми виженемо на виборах», - резюмував Вадим Рабінович.