Політика
2 березня 2019
Рабинович: Влада розуміє, що тільки Медведчук може припинити війну і встановити мир
За його словами, влада не зацікавлена ​​в тому, щоб в країні був встановлений мир, адже чиновники заробляють на війні.
news-image

Влада нарешті зрозуміла, що тільки Віктор Медведчук може встановити мир в країні, і тепер всіляко перешкоджає його діяльності. Про це в прямому ефірі чергового випуску авторської програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна» розповів народний депутат України і голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабинович, інформує «Є!».

«Щоб не бути голослівним, наведу такий приклад - зачитаю зведення ОБСЄ. За даними звіту, з 8 по 14 лютого з боку України запущено 870 снарядів у бік Донецька, Луганська, з того боку - 859. Це приблизно рівне співвідношення. Коли я читаю, що противник провів обстріл нашої території, а ми відповіли, то це не так. Йде серйозне бойове зіткнення», - вважає парламентарій.

За його словами, влада не зацікавлена ​​в тому, щоб в країні був встановлений мир, адже чиновники заробляють на війні.

«Що стосується переговорів, то є тільки один шлях, тільки одне, що приймають обидві сторони. Сьогодні шлях, який приймає та сторона, до речі, прописаний в Мінських угодах, це мирний план, запропонований Віктором Медведчуком. Ви помітили, що як тільки він його запропонував, відразу почалися кримінальні справи, загрози? Хоча він особливо нічого нового не сказав. Він говорив те, що говорив раніше», - підкреслив народний депутат. Політик вважає, що влада боїться закінчення війни, адже тоді буде не на що списати жахливу економічну ситуацію в країні.
«Влада відчула, що є реальна можливість встановити мир. Але тільки зараз вони відчули: ініціатива Медведчука може перерости в повномасштабну мирну угоду. І відразу перелякалися всі: заробляють мільйони на крові, ті, хто не можуть зупинити цю бійню, бо бояться удару по політичному іміджу, лжепатріоти. Всі відразу стали на вуха », - зазначив глава партії« Опозиційна платформа - За життя ».


Він підкреслив, що тільки Віктор Медведчук шляхом переговорів зможе встановити мир в країні.

«Скажіть мені, будь ласка, патріоти усіх мастей, встановити мир - це проукраїнська позиція чи ні? Вони відповідають - дивлячись на яких умовах. Так давайте виробляти умови. Може вони нас влаштують. Але ви ж не хочете навіть сідати за стіл переговорів. І нападаєте на людину, яка займається переговорами і може встановити мир. Якщо вам чимось не подобається мирний план Медведчука, то сідайте за стіл і давайте говорити. Будь-яка війна закінчується миром. Але потрібно не сидіти на дивані, а зробити до цього кілька кроків », - резюмував Вадим Рабинович.
Читайте також: Рабинович: Ми будемо об'єднуватися з тими, хто виступає проти розпалювання ненависті в суспільстві
Читайте також: В ГПУ перевірили чи немає кримінальних порушень проти кандидатів в президенти