Київ
1 березня 2019
Кличко: У Києві впровадять новий ефективний ізраїльський сервіс для надання послуг киянам (відео)
Київ домовився щодо впровадження в Києві нового ефективного ізраїльського контакт-центру для надання послуг мешканцям.
news-image

Київ домовився щодо впровадження в Києві нового ефективного ізраїльського контакт-центру для надання послуг мешканцям. Про це мер столиці Віталій Кличко розповів під час першого ізраїльсько-українського муніципального саміту TheIsraeliUkrainianMuniSummit 2019, пише «Є!».  

«Система «розумне місто» працює в багатьох напрямах. Один із них– це сервіс надання послуг киянам.Ми зараз перебуваємов одній з ізраїльськихкомпаній, яка пропонує співпрацю з Києвом. Системазможе надавати велику кількість сервісів, які стануть більш ефективними, ніж 15-51.Йдеться про втілення проекту єдиної платформи для реагування на звернення киян щодо проблем в різних сферах – від ЖКГ до медичної допомоги, рятувальних та інших служб міста», – розповів мер Києва.

За його словами, ізраїльська технологія вже працює більш ніж в 30 містах світу, де цим сервісом користуються 40 мільйонів людей.

«Вся інформація збирається в один сервісний центр, який даватиме завдання різним департаментам. Усідані автоматично висвічуються на екрані: місцезнаходження, проблеми, які фіксуються за допомогою фото- та відеозасобів. Я переконаний в тому, що Київ повинен бути сучасним містом з найкращими сервісами, тому ми зараз залучаємо всі нові досягнення, нові технології, щоб вони працювали на користь киян», – пояснив Кличко.

Також мер столиці повідомив, що на україно-ізраїльський саміт приїхали інші мери нашої країни, які є членами Асоціації міст України.

«Дуже важливо, щоб відносини між Україною та Ізраїлем були максимально близькими, щоб ефект від них відчули в обох країнах. Головне, що ми обговорювали, – це питання безпеки. Безпека складається з багатьох факторів: це іякісні дороги, і нормальне освітлення, і відеоспостереження, і кібербезпека. Це і є тим показником сервісу, який ми надаємо жителям наших міст», – підсумував Віталій Кличко.

Нагадаємо, ранішемер Києва підписав Меморандум про співпрацюміж Асоціацією міст України та Промислово-інноваційною Палатою Ізраїль-Україна, а також про співпрацю між АМУ та Федерацією місцевих органів влади Ізраїлю.

Читайте також:Відбулась зустріч із ініціативними групами киян, які виступають проти проблемних будівництв - КМДА