Політика
21 лютого 2019
Рабінович: Гройсман порушив закон, два роки не подаючи звіт про роботу його уряду перед Радою (відео)
Вадим Рабінович вважає, що уряд України знаходиться поза законом.
news-image

Народний депутат і голова партії «Опозиційний блок - За життя» Вадим Рабінович вважає, що уряд України знаходиться поза законом, оскільки другий рік поспіль не звітує перед депутатами Верховної Ради. Про це він заявив в ефірі своєї авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», пише «Є!».

 

«Згідно із законом України прем'єр-міністр зобов'язаний звітувати перед Радою щороку - і отримувати вотум довіри. Два роки наш прем'єр-міністр не може дійти до залу і відзвітувати! І це все терплять, порушуючи закони України і закони совісті! У нинішніх політиків просто не вистачає духу заявити, що уряд незаконний, тому що він ні перед ким не звітує про свою роботу», - вважає парламентарій.


На його думку, Володимир Гройсман підтримав в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, оскільки обидва чиновники за фактом знаходяться на своїх постах незаконно.

«Я думаю, що Гройсман підтримує Супрун, тому що вони обидва знаходяться поза законом! Вони повинні обидва відповісти за невиконання тих правил, які поширюються на кожного громадянина нашої країни», - зазначив політик.

Голова партії «Опозиційна платформа - За життя» також додав, що уряд і прем'єр-міністр постійно розповідають про свої досягнення, хоча насправді українська економіка знаходиться в скрутному становищі і ситуація постійно погіршується.

«Я взагалі вважаю, що людина, яка загнала економіку нашої країни в глухий кут, яка брала участь в руйнуванні українців, не повинен хвалитися своїми «здобутками» на своїй посаді. Вони абсолютно впевнені, що все добре і все в порядку. Я просто хочу нагадати, що демократія - це коли народ може послати владу туди, де сам знаходиться. Де ми знаходимося - всі знають. І я сподіваюся, що ми терпимо такий уряд останній рік», - сказав Вадим Рабінович.

Читайте також:В Конституції має бути розділ «Кримськотатарська автономія», - Безсмертний