Світ
19 лютого 2019
Ванга пророкує багато болю росіянам в 2019 році
Уже зовсім скоро може трапитися замах на Володимира Путіна та існує велика ймовірність громадянської війни в РФ.
news-image

В 2019 році Росію чекають дуже важкі випробування, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Зокрема, вже зовсім скоро може трапиться замах на Володимира Путіна, а також існує велика ймовірність громадянської війни в РФ. Про це говорила у своїх прогнозах знаменита болгарська ясновидиця Ванга, чиє нове пророцтво розшифрували російські фахівці.

Прямої згадки Путіна в прогнозах, звичайно ж, немає. Але Ванга в свій час говорила про людину, чиї риси характеру, звички і політичні рішення майже повністю збігаються з сучасним господарем Кремля.

Також провидиця казала, що в 2019 році "російська кров проллється". Швидше за все, пишуть журналісти, вона мала на увазі загострення конфлікту в Сирії, де росіяни активно беруть участь. Але існує й інша розшифровка небезпечного пророцтва про кровопролитну війну за участю росіян. Нібито Ванга ще в середині ХХ століття побачила початок повноцінної громадянської війни в Росії.

Політичні експерти, розглядаючи такий прогноз в умовах реальної Росії, єдиним приводом для початку конфлікту всередині країни бачать невдоволення становищем залежності з боку кавказьких республік, типу Дагестану, Черкесії або Інгушетії.

Читайте також:Політв'язня Балуха вивезли в Краснодар