Політика
19 лютого 2019
Рабінович: Ми не можемо дозволити, щоб при владі залишилися ті, хто обкрадає нашу країну 28 років
Політик вважає, що над Україною ставлять «грандіозний експеримент», мета якого - добити українців.
news-image

Не можна допустити, щоб нинішні політики залишилися при владі, інакше вони остаточно знищать українців. Про це народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович заявив в ефірі авторського політичного ток-шоу «П'ять питань Рабіновичу За життя» на телеканалі NewsOne, передає «Є!»

«Я коли йшов на президентські вибори у 2014 році, то повісив тільки один білборд. Я вам його процитую, адже він актуальний зараз ще більше, ніж тоді. Там було написано: «Всього один рік без цієї сволоти - і ми побудуємо велику Україну». І до сих пір це рецепт успіху нашої країни», - вважає парламентарій.

За його словами, країною вже майже 28 років керують одні й ті ж політики, які мігрують між різними партіями.

«Наведу приклад. Прийшов до вас додому чоловік і каже: «Я хороший майстер, хочу наклеїти вам шпалери, дорого, але красиво». І ось він взяв гроші, обдер квартиру та втік. А через чотири роки він знову дзвонить вам у двері та знову пропонує поклеїти шпалери. Ви ж його більше не пустите? А чого ж ми їх, ці пики політиків, пускаємо нашу країну так «ремонтувати» вже мало не 28 років? Одні й ті ж пики всі роки у владній годівниці!» - обурився народний депутат.


Політик вважає, що над нашою країною ставлять «грандіозний експеримент», мета якого - добити українців.

«І ви будете знову за них голосувати? Ми просто не можемо їх ще раз допустити до влади, тому що нас просто не залишиться. У країні проводиться ціла спецоперація за вказівкою так званих міжнародних партнерів по винищенню населення України руками Супрун (в.о. міністра охорони здоров'я - ред.). Вся стратегія влади - це взяти черговий транш і його розікрасти. Коли будете на виборчих дільницях, подумайте про це. Тільки партія «Опозиційна платформа - За життя» пропонує реальні шляхи виходу країни з кризи», - констатував Вадим Рабінович.