Війна
16 лютого 2019
Звіт ООС: у відповідь на ворожі обстріли знищено сімох окупантів
Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення.
news-image

15 лютого російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі 6 разів із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Загалом противник випустив по позиціях українських військ 48 мін калібрів 120 та 82 мм, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомили у прес-службі операції Об'єднаних сил, бойовики застосовували ПТРК, міномети калібру 120 та 82 мм, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Біля селища Золоте-4 зафіксовано також використання окупантами зенітної установки ЗУ-23-2. Ворог обстрілював українських бійців в районах населених пунктів Мар'їнка, Кам'янка, Павлопіль, Новоолександрівка, Нижнє, Золоте-1, Золоте-4, Попасна та хутора Вільний. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення.

"Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. За даними розвідки, 15 лютого сім окупантів знищено та шість поранено", - повідомили у штабі ООС. Від початку поточної доби ворог вогонь не відкривав.
Читайте також: Бойовики на Донеччині воюють під прапором СРСР