Війна
15 лютого 2019
Генштаб підготував плани протидії спецпідрозділам РФ, – Муженко
Українські військові обговорили безпекову ситуацію та протидію спецпідрозділам Російської Федерації з фахівцями з 9 країн.
news-image

Українські військові обговорили безпекову ситуацію та протидію спецпідрозділам Російської Федерації з фахівцями з 9 країн.

Про це йшлося на конференції з питань розвитку Сил спеціальних операцій ЗС України, яка відбулася у Києві, інформує «Є!» з посиланням на УП.

Під час обговорення питань порядку денного начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко вказав наступне:

"Генеральним штабом проаналізовано дії спеціальних підрозділів РФ і у нас вже готові плани протидії на різні сценарії кризових ситуацій. Наше завдання – не знижувати темп впровадження нових стандартів у підготовці, технічному оснащенні та всебічному забезпеченні вітчизняних Сил спеціальних операцій".

Зазначається, що представники органів військового управління Збройних Сил України та інших військових формувань обмінялися досвідом з фахівцями з питань Сил спеціальних операцій Збройних сил США, Великої Британії, Республіки Польща, Литовської Республіки, Латвійської Республіки, Естонської Республіки, Румунії, Королівства Данія та Канади.

Читайте також:У Путіна заявили про початок церковної війни в Україні