Суспільство
6 лютого 2019
Янукович розповів, як він послизнувся під час тенісу
Екс-президент отримав травму коліна.
news-image

Засуджений до 13 років позбавлення волі колишній президент Віктор Янукович розповів, як "серйозно послизнувся", впав і отримав травму коліна на тенісному корті. Про це він заявив на прес-конференції в Москві 6 лютого, передає «Є!» із посиланням на УП.

"Вранці, коли я прийшов на цей корт, не було там ще відвідувачів, ми були перші, це не секрет, що я не прагну якоїсь публічності. Раніше прийшов, так би мовити, відклацав, пограв, порухався, спотів і все", - сказав Янукович.
"Рано вранці був проливний дощ, було десь відкрито вікно, і водичка залетіла на корт, і прямо під час тренування, я дуже серйозно послизнувся і впав там, на дерев'яні лавочки", - розповів він.

Янукович сказав, що якщо все буде добре, то вже через місяць-півтора буде на корті.

"Я однозначно отримав надію на те, що я зможу ще займатися улюбленим спортом", - заявив засуджений президент-утікач.

Говорячи про травму, він заявив, що все, що відбулося, позаду і "це життя".

Нагадаємо, 24 січня Оболонський райсуд Києва заочно визнав Віктора Януковича винним у державній зраді, а також злочинах проти миру і посібництві у веденні війни проти України – і присудив 12 і 13 років, але більше покарання поглинуло менше.  

Раніше, 18 листопада 2018 року росЗМІ поширили інформацію, що Януковича було госпіталізовано "у знерухомленому стані з підозрою на травму хребта і травму коліна, які він отримав під час гри в теніс на одному з підмосковських кортів".

Читайте також: Януковича засудили до 13 років ув'язнення