Політика
6 лютого 2019
Рабінович: Депутати продовжують перейменовувати міста замість полегшення життя їх жителів
Політик вважає, що влада абсолютно не бере до уваги інтереси народу.
news-image

Верховна Рада продовжує займатися перейменуванням міст і іншими другорядними питаннями, замість того щоб покращувати добробут простих людей. Таку думку висловив народний депутат і засновник «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович на своїй сторінці в Facebook, пише «Є!».

«Подивився я повістку Верховної Ради на цей тиждень - і можу в черговий раз сміливо сказати, що цій владі абсолютно начхати на інтереси народу. На цьому тижні Рада знову займеться такими «важливими» питаннями, як перейменування міст. Тепер їм не подобається Переяслав-Хмельницький. А що, в країні вже наступили добробут і економічне процвітання, що ми можемо дозволити собі зайнятися такою, вибачте, нісенітницею?», - обурився парламентарій.

Він також додав, що Верховна Рада на цьому тижні буде розглядати внесення змін до Конституції про закріплення курсу України до Європейського союзу і НАТО. При тому, що Україну, на думку депутата, в Європі бачать тільки як сировинну базу.

«Наші законодавці не розуміють, що для того, щоб вивозити з України ліс, бурштин, робочу силу, членство не потрібно? У нас вже мільйони українців «вступили» в Євросоюз - виїхавши на заробітки. І в нинішню Україну повертатися ніхто не хоче. Що стосується НАТО, то це взагалі болюча, спірна тема, яка лише роз'єднує українців. Втім, владі напередодні виборів і потрібно нас роз'єднати, бо так нами легше маніпулювати. А в самому Альянсі нас не чекають точно так же, як не чекають і в ЄС», - вважає політик.

Він зазначив, що депутати також планували розглянути законопроект про перейменування військкоматів.

«Вони серйозно вважають, що це необхідно? Що це саме той закон, який закінчить війну і принесе мир? Знаєте, у мене чим далі, тим більше створюється враження, що всі адекватні, тверезомислячі політики вже вступили в нашу партію. Тому що всі інші несуть "повне марення" і пропонують абсолютну брехню, причому намагаючись представити це «законодавчою діяльністю», - заявив лідер «Опозиційною платформи - За життя».

На його думку, подібні законопроекти не здатні вирішити головної проблеми країни - збройного конфлікту в Донецькій і Луганській областях. А саме це є першочерговим завданням влади.

«Ми в «Опозиційною платформі - За життя» знаємо, як принести мир в країну. Тільки у нашій партії є ключ до миру та економічного процвітання! Але для цього потрібно, щоб всі ви, дорогі друзі, пішли на вибори. Нам необхідно змінити владу, вигнати цих дармоїдів з парламенту та обрати тих, хто буде приймати потрібні і корисні закони, а не займатися дурницями», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Українські вибори на 50% фінансуються «чорною» готівкою

Читайте також:Куди йдуть гроші, які вносять кандидати в президенти України