Ryanair та Wizz Air підняли вартість перевезення багажу
Тепер перевезення валізи до 10 кг в якості багажу коштує від 9 до 24 євро в низький сезон і від 12 до 27 євро в високий сезон.
news-image
Авіакомпанії-лоукостери Ryanair та Wizz Air збільшили збір за провезення малого багажу вагою до 10 кг. Про це пише «Є!» з посиланням на Еспресо.
 
Компанії-лоукостери, що літають в Україну, Ryanair та Wizz Air збільшили збір за провезення малого багажу вагою до 10 кг, який був введений після зміни правил перевезення ручної поклажі у листопаді 2018 року.

Якщо раніше перевезення невеликої сумки в багажному відсіку на рейсах Ryanair коштувало 8 євро при оформленні під час покупки авіаквитка і 10 євро в наступні рази, то нині цей збір становить 10 і 12 євро відповідно.

Тепер перевезення валізи до 10 кг в якості багажу коштує від 9 до 24 євро в низький сезон і від 12 до 27 євро в високий сезон.

Також обидва лоукостера змінили діапазон цін на оплату пріоритетною посадки, яка дозволяє брати в салон літака два предмета ручної поклажі.

У Ryanair дана послуга тепер коштує від 10 до 12 євро (раніше було 8-10 євро), в той час як на рейсах Wizz Air збір за пріоритетну посадку становить від 5 до 17 євро (було 5-15 євро).

Читайте також:У Києві набули чинності нові тарифи на холодну воду і водовідведення