Події
5 лютого 2019
Її катували 96 днів: батько Каті Гандзюк вперше показав фото дочки з реанімації (фото 18+)
Ці світлини є найстрашнішими. Знімали їх, аби надіслати в іноземні клініки.
news-image

4 лютого минуло півроку з дня нападу на Катерину Гандзюк і 3 місяці з дня смерті херсонської активістки, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

У зв'язку з цим її батько Віктор Гандзюк опублікував небачені досі фотографії, на яких чітко видно, яких пошкоджень тіла зазнала жінка. Відповідний допис з'явився на його сторінці у Facebook.

"Численні пости, статті, телепередачі. На фотознімках та телеекранах Катя – юна, красива, щаслива, весела, замріяна. Але є інші фото... Дев'яносто шість днів у реанімаційному відділенні. Рани на все тіло. Спалене волосся. Обпечені очі. Постійний нестерпний біль. Тривалі виснажливі лихоманки. Чотирнадцять важких операцій. Щоденні перев'язки під наркозом. Літри перелитої крові. Три місяці лежачи на спині на жорсткій сітці без матраца, подушки та ковдри. Перед очима – тільки стеля. Безсонні ночі. Тижнями зафіксовані руки та ноги. Тижнями їжа через трубочку. А в очах – надія та бажання вижити", – пише він.

За словами Віктора Гандзюка, світлини, які він опублікував, є найстрашнішими. Знімали їх, аби надіслати в іноземні клініки (європейські та американські). Але відповідь, за словами чоловіка, завжди була одна: 

"Досвіду лікування таких важких хімічних опіків не маємо".
"Дуже хочу, щоб ці фото бачили виродки-виконавці: і ті, що за ґратами, і ті , що під арештом у теплих домівках поруч з юними дружинами, літніми батьками, імпортними протезами. Бачили організатори, замовники, що нині тремтять за кордоном та у високих кабінетах. Ще хочу, щоб їх побачили ті, хто фальсифікував та гальмував слідство, ті, хто робить це і сьогодні. Хоч різниці між всіма, кого перерахував, вже не бачу. Хай подивиться ці фото генеральний прокурор. Хай їх бачить гарант і його ймовірна конкурентка. Катю не просто вбили. Катю катували дев'яносто шість днів, жорстоко, щосекундно", - додав Віктор Гандзюк.

Увага! Фотографії - 18+

 4 лютого минуло півроку з дня нападу на Катерину Гандзюк і 3 місяці з дня смерті херсонської активістки