Київ
1 лютого 2019
У Києві пройде Фестиваль гігантських китайських ліхтарів
Фейстиваль відбудеться на Співочому полі.
news-image
У Києві на Співочому полі до Дня святого Валентина відкриють фестиваль гігантських китайських ліхтарів, який стане першим таким заходом у Східній Європі. Про це повідомляється на сторінці фестивалю в Facebook,   передає «Є!»   із посиланням на Укрінформ.
 
"14 лютого, в день Святого Валентина, Печерський парк стане платформою для першого в Східній Європі Фестивалю гігантських китайських ліхтарів. На Співочому полі можна буде побачити масштабні світлові інсталяції, кожна з яких символізує древню народну казку або легенду Китаю. Сади панд і фламінго, карета Попелюшки, ліс з оленями й багато іншого, а центральним експонатом виставки стане 40-метровий дракон", – йдеться в публікації.

Загалом, за словами організаторів, на території Співочого поля будуть встановлені близько 30 тематичних інсталяцій.

Крім того, в межах заходу можна буде побачити фестиваль вогню і світла, аніматроніки, майстрів хендмейду й почути тематичний музичний супровід. Також у вихідні й святкові дні відвідувачі зможуть познайомитися з традиційною культурною святковою програмою країни висхідного сонця.

"Історія та культура східних країн завжди була для нас чимось неймовірним і захопливим, і сьогодні ми маємо чудову нагоду познайомитися з нею ближче! Це одна з найвідоміших і відвідуваних виставок у світі, яка проводилася в більш як 40 країнах. І ми в захваті від того, що нам вдалося привезти цей фестиваль в Україну", - розповів керівник компанії Grand Event Денис Погорєлко.

Фестиваль триватиме до 31 березня.

Читайте також: За місяць Ахметов став багатшим на 830 мільйонів доларів