Політика
31 січня 2019
Рабінович: Тільки у «Опозиційної платформи - За життя» є реальний план розвитку країни
Політик назвав три найголовніші проблеми країни.
news-image

Тільки три питання повинні перед виборами займати уми українців - мир, економіка і план розвитку країни. Про це в прямому ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат України і лідер «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Сьогодні є тільки три проблеми, які повинні займати наші уми - мир, економіка і план розвитку країни. З першого питання. Для того щоб встановити мир, потрібно припинити військову істерію, зробити кожному крок назад, зрозуміти, що мир - це компроміс, сісти за стіл переговорів з усіма зацікавленими сторонами. «Опозиційна платформа - За життя» цими питаннями зараз займається. Медведчук у нас відповідає за цей напрямок, він веде переговори, Росія приймає його. І ми зробимо крок до миру», - вважає парламентарій.

За його словами, під гарантії досягнення миру Україна зможе списати кабальні борги і отримати на взаємовигідних умовах кредити, які підуть на відновлення Донбасу.

«Що до питання економіки. Ми будемо домовлятися з «Газпромом» ще до виборів про ціну на газ. Чому ми? Тому що бізнес вимагає відсутності політики, криків і емоцій. І ми дійсно знизимо ціну на газ. А як вони, політики від влади, знизять ціну у два, у чотири рази? Умовний Мураєв це обіцяє, але ж його не приймають в Росії. Дорогі виборці, у вас є вимоги до політиків? Оцініть, хто може їх виконати. За тих і голосуйте. Можуть Тимошенко або Порошенко принести мир в країну? Як? Я дуже сумніваюся», - зазначив народний депутат.

Політик упевнений, що потрібно на національному рівні визначитися, яку країну ми будемо будувати.

«Нам потрібен всього один рік. У нашої країни нескінченний потенціал. Виберімо, що ми будуємо. Ми пропонуємо будувати нейтральну незалежну країну - «Швейцарію Східної Європи». Навіть сарай не будують без плану, а ми країну будуємо без плану 27 років. Щоб ми стали вістрям економічних перемог, потрібно шукати найбільш вигідну економічну модель», - підсумував Вадим Рабінович.