Світ
30 січня 2019
Шотландський турист заплатив майже тисячу доларів за 5-хвилинну поїздку на таксі
Таксист закрив рукою апарат, який зчитував картку, і тому було не видно, скільки насправді з неї зняло грошей.
news-image
5-хвилинна поїздку на таксі у новозеландському місті Веллінгтон обійшлась у 930 доларів туристу із Шотландії Джону Баретту. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Укрінформ.
 
“Шотландський турист, який заплатив 930 доларів за 5-хвилинну поїздку на таксі у місті Веллінгтон, повертається додому зі спустошеними кишенями”, – йдеться у повідомленні.

21 січня Джон Баретт із дружиною прибув на автобусі до залізничної станції новозеландського міста Веллінгтон, і вирішили взяти таксі до квартири, яка знаходиться неподалік вокзалу.

Коли пара приїхала до помешкання, на таблі було вказано, що поїздка коштуватиме менше 10 доларів. Однак, за словами шотландця, таксист закрив рукою апарат, який зчитував картку, і тому було не видно, скільки насправді з неї зняло грошей.

Не звернувши на це увагу, Баретт навіть залишив таксисту “чайових” за хороший сервіс.

Пізніше того ж дня пара не змогла розрахуватися у магазині, адже на картці виявилося недостатньо коштів. Тільки тоді Баретт, перевіривши рахунок, побачив, що таксист зняв 930 доларів.

За словами постраждалого пасажира, таксист міг помилитися, забувши натиснути на кому після цифри 9. Шотландець намагався знайти таксиста, аби владнати непорозуміння, однак йому це не вдалося.

Читайте також:Італійське містечко запрошує на тимчасову роботу чотирьох туристів